Een spetterend 2de verjaardagsfeest

Ik kan het bijna niet geloven, maar ons lief kereltje is al 2 jaar oud. Het is een cliché zo oud als de straat, maar de tijd is gewoon voorbij gevlogen! No kidding!

Vorige maand blogde ik hier al over het feestje dat ik in mijn hoofd had en vandaag was het dan eindelijk zover. Party time!

Zoals op een gewone weekdag sprongen we op tijd uit ons bedje om de brunch voor te bereiden, zodat we helemaal op ons gemakje zouden zijn als de gasten er waren. Onze kleine man mocht lekker lang uitslapen. Tom ging om brood en pistolets terwijl ik fruitsla klaarmaakte en de tafel schikte. Onze oude keukentafel kwam voor de laatste keer goed van pas .

Sep's 2de verjaardag!
Sep's 2de verjaardag!

Op de foto hierboven bemerk je de befaamde ambachtelijke Geytetaart! Toppertje hoor!

Sep charmeerde iedereen door hoogstpersoonlijk zelf de deur voor iedereen te openen en zijn gasten te ontvangen. Dat wordt een echte gastheer later.

Sep's 2de verjaardag!

Naast deuren openmaken bleek dat klein spook enorm goed te zijn in pakjes openen. Geniet vooral mee van de volgende foto en filmpjes spam.

Sep's 2de verjaardag!

We hadden een reuze gezellige en rustige brunch, waarbij iedereen zijn buikje vol kon smullen en we met elkaar konden bijpraten. Sep genoot uiteraard van alle aandacht die hij kreeg en stal de show helemaal toen hij zijn verjaardagskaarsje op zijn taart mocht uitblazen. En taart, dat was dan ook zijn nieuwe woordje van vandaag! Ge moet hem zien glunderen!

Je leest het, deze mama heeft helemaal genoten van dit tweede verjaardagsfeest! Ik zou zeggen, op naar de volgende, maar zet die tijd nou maar even stil. Ik wil nog genieten van mijn kleine peuter!

Zoals beloofd geef ik jullie ook nog het traktaat van de opvang mee. Gisteren deelde Sep  deze coole dinosaurussen uit aan zijn vriendjes! Zelf kon hij niet wachten om die rugzak met rozijnen op te smullen!