Hello 2017!

2017 is alweer enkele dagen jong en het is meer dan tijd om mijn goede voornemens voor het komende jaar met jullie te delen!

1. Genieten van muziek

Muziek heeft al altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Als kind zeulde ik al mijn cassette recordertje overal mee, om overal mijn favoriete deuntjes te horen. Ik was amper 10 jaar toen ik zelf mijn cd’tjes ging branden op de computer van papalief. Een eerste mp3 speler volgde snel. Op mijn 14e ging ik voor het eerst naar Rock Werchter (Muse! Placebo! Metallica! The Cure!) en op mijn 15e kocht ik mijn eerste gitaar. Muziek was op die leeftijd mijn hele wereld.

Met ouder worden (pun intended) is de tijd die ik aan muziek kan spenderen gereduceerd tot het oeuvre van Studio 100 en de hitjes op de radio. Thuis hebben we wel een Sonos surround systeem staan, waar we af en toe muziek afspelen via Spotify, maar toch ook wel vaak de radio.

Dit jaar zou ik er toch wel wat meer actief van willen genieten. Genieten van muziek die me al jaren nauw aan het hart ligt, maar ook ontdekken van nieuwe dingen. Want ik lig letterlijk jaren achter. En ik loop over van het jeugdsentiment.

Mijn verjaardag is ondertussen achter de rug en ik heb een cadeauke aan mezelf getrakteerd. Straks kan ik met volle teugen genieten van mijn muziek met de wireless Bose QuietComfort 35. Ik kan niet wachten tot de postbode langskomt!

Dit is Sep die het exemplaar van mijn papa al ingepikt heeft. Zou hij het van zijn mama meehebben? Let’s hope so!

2. Van het leven genieten

Zo simpel als wat. Het klinkt misschien banaal en eenvoudig, maar ik wil toch actiever van de kleine dingen in het leven genieten. Spelen met onze zoon. Een wandeling in het bos. Op mijn gemak naar een muziekske luisteren in de zetel 😉 samen met een goed boek. Of een goeie film gaan kijken in de cinema. De teller staat al op 1 en we zijn pas 5 januari!

Cars 3 komt er ook aan dit jaar, dus het eerste cinema uitje met Sep staat ook al op de kalender, een ideetje voor een blogpost en brengt me ook meteen bij mijn volgende voornemen.

3. Meer bloggen

Ik geef eerlijk toe. Bloggen vergt veel meer energie dan ik eigenlijk verwacht had. Maar na het posten van een nieuw bericht heb ik eigenlijk wel een heel goed gevoel. Daarom wil ik dit jaar zeker verder doen met bloggen. Er liggen al een paar ideetjes op de plank zoals het organiseren van ons huwelijk of het moment dat onze kastaar eindelijk begint te praten en ik een categorie Sep Spreekt in het leven kan roepen.

Vorig jaar beleefden Tom en ik de tijd van ons leven in New York. Ik schreef toen iedere dag een blogpost op onze reisblog! Ik hoop dat voor onze reis dit jaar (naar een nog onbekende bestemming) ook kunnen doen. Daarnaast moet ik dringend eens werk maken in enkele posts vol tips!

img_7905

4. Proberen te sporten

Het voornemen dat ik waarschijnlijk niet zal nakomen, maar waar ik toch ga proberen iets voor te doen. Maar ik zie sport wel als iets breeds. Een stevige wandeling is voor mij ook sport. Of misschien overtuigt mijn nicht me wel om yoga te gaan doen… We zien wat de toekomst brengt!