Afscheid van babyhood

Snif… het zit erop! Vanaf heden is mijn peuter officieel geen peuter meer! Gisteren ging Sep voor de laatste keer naar zijn onthaalmama! En maandag is het the next big day: de peuterklas!

Sandra heeft meer dan twee jaar met veel plezier en bakken liefde voor onze kleine man gezorgd and it shows! Het is mede dankzij haar opvoeding dat het ventje zo lief en guitig is geworden!

Daarom was het ook tijd om haar eventjes in de bloemetjes te zetten met een cadeau’tje! Echte bloemen hebben we niet gehaald, aangezien er dadelijk een welverdiende vakantie voor haar volgt, maar we opteerden voor een doos vol cadeau’tjes!

Sep had de opdracht om een kartonnen doos zelf te versieren met verf! Als een echte kleine Picasso ging hij aan de slag! Zijn favoriete kleur kennen we ondertussen ook al, dat is grrrrrroen! (lees met de rollende r!).

Afscheid van babyhood
Afscheid van babyhood
Afscheid van babyhood

Eens de doos klaar was, konden we hem opvullen met cadeau’tjes!

Afscheid van babyhood

* Een doos zakdoekjes voor alle snotneusjes en traantjes die ze heeft weggeveegd

* Een busje handzeep voor alle keren dat ze zijn handjes heeft gewassen

* Een doos koekjes voor elke keer dat ze Sep getrakteerd heeft op een lekkere koek

* Twee bakjes aardbeien, Sep lievelingsfruitje, voor alle verse vitamientjes die je voorzien hebt met je fantastische kookkunsten!

* Natte doekjes voor elke keer dat je mijn luier hebt ververst tot Sep helemaal zelf op het potje kon gaan!

* And last but not least, vele chocolade hartjes voor alle liefde en zoentjes die je Sep hebt gegeven de afgelopen 2 jaar!

Afscheid van babyhood

Nu genieten we nog van een paar dagjes vakantie en het mooie weer dat ons te wachten staat en maandag zijn we klaar voor de volgende milestone! Spannend! We tellen af!