Tadaaz…you’re invited to our wedding!

76 dagen. Nog 76 luttele dagen en ik ben 10 jaar samen met Tom. Mijn beste vriend, mijn soulmate en over 76 dagen officieel mijn man!

En dan ben ik eindelijk verlost van dat gehakkel. Je weet wel, dit is Tom, hij is mijn vriend (klinkt zo afstandelijk en zelfs wat als een tiener), euh mijn man (dat is eigenlijk ook niet echt correct) of dan maar gewoon de papa van Sep om er uit te raken. Voorlopig houden we het dus op hubby-to-be 😉

In mijn vorige post kon je al lezen dat er al heel wat geregeld was voor ons huwelijk en in de tussentijd heb ik ook niet stilgezeten. Met nog maar 76 op de teller betekent het wel dat we dringend onze gasten van een uitnodiging voorzien!

Zo’n huwelijksuitnodiging zet toch wel een beetje de trend van je huwelijk, een voorsmaakje naar de rest. Wij kozen voor het thema vintage en wilden een uitnodiging die dat ook uitstraalde.

Al snel lieten we ons oog vallen op een prachtige uitnodiging met een vintage eco uitstraling op de website van Tadaaz. We bestelden al eerder kerst- en geboortekaarten bij hen die een schot in de roos waren. Een proefdruk later waren we helemaal verliefd op het resultaat.

GOPR0278

Tadaaz biedt een grote variëteit aan trouwkaarten aan. Voor onze receptiegasten kozen we een kleiner en eenvoudiger kaartje uit, maar eentje die wel volledig Lore en Tom uitstraalt. We kozen voor een mini reispas, een referentie naar onze voorliefde om nooit thuis te zijn 😉

GOPR0280
GOPR0295

In hetzelfde gamma van de reispas zaten ook menukaartjes. Aangezien we onze tafelindeling ook van reisfoto’s voorzien, was dit een binnenkoppertje en bestelden we meteen al onze menukaartjes mee.

GOPR0284

Gisteren zat er een grote doos op post en konden mijn jeukende handjes beginnen met uitpakken! Ik heb even getwijfeld om zo’n unboxing video te maken, maar dat was er misschien net een tikkeltje over 😉

GOPR0166
GOPR0168

Ik heb me toch een uurtje zoet kunnen houden met het vouwen en schrijven van de enveloppen. En ook wel een beetje met het maken van een time lapse video, want dit was nu wel de uitgelezen mogelijkheid om dat eens te testen 😉

GOPR0274
GOPR0276

En nu komt het plezante deel, de uitnodigingen uitdelen!

Hebben jullie na het zien van onze prachtige kaarten ook zin gekregen om aan de slag te gaan met kaartjes bij Tadaaz? Dat kan! Tadaaz heeft naast trouwkaarten ook een groot aanbod in kaartjes voor alle happy moments in je leven. Elk thema heeft zijn eigen kaartjes, stickers, bedankjes en wat je ook maar kan bedenken om de mijlpalen van het leven te vieren!

Omdat wij zo content zijn met onze kaarten, mogen wij jullie trakteren op 10% korting op een bestelling bij Tadaaz vanaf 25€ met de promo code HD10BL (geldig tot 31/08/2017)!