7 dagen, 7 foto’s

De afgelopen week was een bedrijvige week ten huize Van Ryssel – Deblauwe. Helaas pindakaas voor het vakantiegevoel, maar dat is nu definitief verleden tijd, het is nu tijd om weer vol in het werk te vliegen. Allé, ’t is te zeggen voor een goeie twee weken, want dan hebben we toch een klein beetje vrijaf tijdens ons huwelijk.

Met de volgende zeven foto’s gun ik jullie graag een kijkje achter de schermen van zo’n drukke week!

7 dagen, 7 foto's

Maandag: voor Tom was het al werkendag, voor mij mijn allerlaatste zomervakantiedag. Die hebben we lekker samen afgesloten aan zee. Eerst zijn we even gaan wandelen in de branding van Blankenberge om dan naar de Duinse Polders te trekken. Daar zou nonkel Jens optreden als Matroos Jens in zijn nieuwe theatershow en dat konden we toch niet missen. Met spelletjes voor klein en groot amuseerde Sep zich rot! Vooral toen er een waterpistool aan te pas kwam, zat hij te gillen van plezier voor de hele zaal. Bakken genieten!

Wil jij Matroos Jens nog aan het werk zien? Dat kan! Hij treedt volgende week maandag om 20h00 nog een laatste keer op in de Duinse Polders!

7 dagen, 7 foto's

Dinsdag: dit keer niet echt een foto die ik zelf genomen heb, maar ik plaatste wel deze afbeelding op mijn Facebook profiel. Vandaag was mijn eerste werkdag bij m’n nieuwe werkgever! De afgelopen maanden ben ik door een emotionele rollercoaster gegaan en heb ik alle kleuren van de regenboog gezien. Maar 1 ding is zeker, lang thuis zitten, dat is toch niks voor mij. Ik heb enorm genoten van een maand exclusieve één-op-één tijd met onze zoon, maar een thuisblijfmama zal ik toch niet worden. Ik ben geweldig blij dat ik de stap heb kunnen zetten die ik nu gezet heb en stiekem een beetje trots op mezelf! Tijd voor nieuwe avonturen en ik kijk er enorm naar uit!

7 dagen, 7 foto's

Woensdag: Spijt spijt spijt! Toen we beslisten om op 18 augustus te trouwen, besloten we om niet meteen een huwelijksreis te boeken. We zouden immers al eerder eens op reis gaan in juni. Met de zoektocht naar een nieuwe job in het verschiet leek het ons beter om uit te stellen. Maar dat is dan weer zonder bibi gerekend. Afstel laat dus niet lang op zich wachten, want ik ben naar het reisbureau getrokken om de opties te bekijken. En aangezien eilanden nooit veraf zijn op onze huwelijksdag, lijkt me een aantal Caraïbische eilanden zeker het overwegen waard!

7 dagen, 7 foto's

Donderdag: Na veel wikken en wegen hebben we eindelijk de grote stap gewaagd. We gooiden onze frietpot en frietvet buiten (niet letterlijk hé, dat zou nogal een zicht geweest zijn. En ook nogal proper voor het milieu) en investeerden we eindelijk in een airfryer. Donderdag werd onze vuurdoop en bakten we voor het eerst verse frietjes in ons gloednieuw toestel. De test werd met glans doorstaan en wij zijn alvast laaiend enthousiast! Ik kan haast niet wachten om meer recepten uit te testen met de airfryer. Want je kan er meer mee klaarmaken dan frituurhapjes alleen! To be continued!

7 dagen, 7 foto's

Vrijdag: Na een hele week terug naar onthaalmama Sandra te gaan terwijl mama en papa werken zijn, is het toch weer een beetje aanpassen voor onze Sepmans. Daarom reserveerden we op vrijdagavond heel wat quality knuffeltijd! Allemaal pyjama aan en samen keppe maken voor we in bedje gaan. Genieten top!

7 dagen, 7 foto's

Zaterdag: We zijn de laatste voorbereidingen aan het treffen voor ons huwelijk en vandaag hebben we een kappersafspraak in Antwerpen voor mijn mannen! We gaan langs bij een goede vriend van mijn schoonbroer, nonkel Sam. Alle punten voor Populhair, want mijn ventjes staan er weer beeldig op! Na fris geknipt te zijn, kunnen we ’t stad in trekken en lekker den toerist uit te hangen. We hebben er goed van geprofiteerd, frietjes van Sergio zijn frietkraam en cocktails drinken in het Hard Rock Café, om te eindigen bovenop het MAS. Ene en beetje later in de boekenshop van het MAS waar ik het weer niet kon laten om twee keicoole voorleesboeken aan te schaffen. Veel toeristischer dan dat kan het bijna niet!

7 dagen, 7 foto's

Zondag: Eindelijk kwam de zon een beetje piepen en we trokken richting Nieuwpoort om ons weekendje daar af te sluiten. Moeke en opa hebben op de Kompas Camping een caravan staan en af en toe rijden we naar ginder om te genieten van de verse zeelucht. En het grote speelplein. En een goeien aperitief voor de mama’s en de papa’s. Ideaal om de week af te ronden ;-). En Sep? Die had zoveel plezier bij moeke en opa dat hij wilde blijven logeren. En ons verwend nestje had weer chance!