Sep spreekt II

 1. ‘Sep, de iPad is kapot, je kan er nu geen Thomas de Trein kijken.’
  ‘Dat kan niet!’ Uitspraak van puur ongeloof dat elektronische apparaten soms niet werken. Of misschien had hij een klein beetje heel goed door dat moederke hem blaaskes aan het wijsmaken was.
 2. Mama, mijn neusje is kapot! Na een volle week school slaat de eerste verkoudheid toe. En het concept ‘verstopte neus’ werd heel handig vertelt in kleuterspeak. Samen zijn we naar de apotheek geweest om neusspray te halen en het neusje terug te maken! Oef!
 3. ‘Hier is je melkje Sep.’
  ‘Nee, niet warm! Papa naar beneden en naar boven!’ Daar gaat onze poging om melk magisch op te warmen door er eens op te blazen.
 4. We gaan appeltjes plukken van de appelbomen, peren van de perenbomen en ook bananen van de bananenbomen! Sep ziet de zelfplukboerderij groots.
 5. ‘Sep, je moet luisteren hé, waar zijn jouw oortjes?’
  ‘Mijn oortjes zijn kapot é.’ Mama dacht dat ze haar kind eens pedagogisch verantwoord aansprak. Werd ze heel prompt op haar plek gezet.
 6. Ik ga die krab kapot stampelen! Had ik al verteld dat zijn favoriete knutselbezigheid stempelen is?
 7. Mama ik heb een cadeau’tje voor jou gemaakt. Maar sjjjt, ik mag het niet verklappen. Het is niet met watjes. Ik ga het onder je bed verstoppen! Leuke poging om mijn moederdagcadeau’tje geheim te houden. Ik was ook enorm verrast op moederdagmorgen 😉
 8. Papa, ik heb een grooooooote cadeau gemaakt. Maar ik heb niks gedaan vandaag. Ook geen versje geleerd. Enkele weken later heeft hij het geheimhouden al een pak beter onder de knie!
 9. De baby’s zijn eruit! Ze zijn eruit! Er zijn er plots twee! Het enthousiasme wanneer het kind te horen krijgt dat zijn broertjes ein-de-lijk geboren zijn.
 10. Ija Ija Cojada, uh-ooh! Meest schattige poging ooit om een K3 nummertje mee te zingen. Verdient een high five!

Sep met K3 GIF.gif