Oh deer, fijne feestdagen!

Het is onze eerste kerst met z’n vijven en ik wil van elk momentje genieten! Toen ik matching pyjama’s zag passeren met een kerstthema, kon ik het moment niet laten liggen. Ik bestelde er voor elk familielid eentje en informeerde voor een kerstshoot.

M’n zusje kon er eentje regelen bij Elias Gubbels Photography, een goeie vriend waar ik al prachtige foto’s van zag passeren. We kozen voor een super eenvoudige setup met enkel kerstlichtjes en ons gezinnetje. Want less is more, niet?

De resultaten die Elias ons voorschotelde waren echt geweldig. Ik mocht een viertal foto’s kiezen uit een preselectie en ik had het er echt moeilijk mee. Op elk shot kon ik mijn kindertjes gewoon opvreten! Ik maakte van m’n hart een steen en kwam tot de volgende selectie. De max, niet? Ik ben er alvast dolverliefd op!

Freek en Ferre kerstlampjes
Van Ryssel broertjes kerstlampjes
Sep kerstlampjes
Bende Van Ryssel

Nu we wisten hoe onze foto’s er zouden uitzien, konden we op zoek gaan naar een gepaste kerstkaart. Want hey, zo’n mooie foto’s, daar moet toch mee gepronkt worden?! Ik schuimde verschillende sites af, maar arriveerde uiteindelijk weer bij het vertrouwde Smartphoto.

Daar bestelden we onder andere al alle verjaardagskaarten van Sep, foto’s voor onze fotomuur op de slaapkamer, onze save the dates en andere hebbedingen voor ons huwelijksfeest. Ook al onze albums van onze verre en dichte reizen laten we steevast afmaken bij Smartphoto. De editor is super gemakkelijk in gebruik en de prijs kwaliteit is echt prima!

Zoeken naar kaartjes waar 4 foto’s op passen is geen evidentie. Gelukkig beschikte Smartphoto over een goeie filter, zodat we meteen alleen de kaarten zagen waar onze foto’s allemaal op pasten. Bespaarde mij een boel scroll tijd!

In die kleinere selectie spotte ik ons potentiële kerstkaartje al meteen. Na wat spelen met de mogelijke opties, kleuren en lettertypes was ik helemaal tevreden met het resultaat! Tom voegde er uiteindelijk de kers op de taart aan toe door de kaart vierkant te maken. Met onze ondeugende wens werkten we het kaartje helemaal af! Ik sta alvast te popelen om het in de brievenbussen te droppen!

Kerstkaartje Smartphoto

Wat stiekem eigenlijk niet kan, daar wensen we jou het meeste van!

Sep, Freek + Ferre
Tom + Lore

Terwijl ik toch op de site van Smartphoto zat, kon ik het niet laten om eens tussen hun andere gepersonaliseerde feestartikelen te snuffelen. Want daar hebben ze er namelijk een heel arsenaal van! Ideaal om nog een last minute cadeautje voor de grootouders op de kop te tikken!

Ik koos voor een leuke biersleutel voor moeke en opa …

En een kalender met foto’s van alle Van Rysselkes voor moetie en vatie! Sep kan alvast niet wachten om die cadeau te doen!

Kerstproducten Smartphoto

Alles werd netjes op tijd geleverd, ondanks de drukke kerstperiode. Wij zijn alvast weer super content met onze bestelling en zullen er nog een tijdje van genieten, net zoals onze ouders!

En dan is het eigenlijk zo ver… het jaar loopt ten einde, nog een dikke week te gaan. Ik wens jullie alvast heel fijne feestdagen en een spetterend 2019!