Wijle zijn weg!

Eindelijk is ze daar! De vakantie waar we zo lang naar uitgekeken en verlangd hebben. De vakantie die we alle vijf zo broodnodig hebben om de afgelopen maanden wat te kunnen verwerken. 15 dagen quality time met ons gezinnetje om met ons allen te genieten!

Deze reis staat er heel wat op de planning. We kozen voor een doevakantie, waar er in september nog een weekje luilekkere zonnevakantie op de planning hebben staan. Via deze blog zal ik jullie dagelijks (proberen) laten meegenieten van onze avonturen. Soms kan een blogje met wat vertraging aankomen omdat we ook op plaatsen gaan waar onvoldoende wifi beschikbaar is. We shall see 😉.

Deze morgen waren we al vroeg voor dag en dauw opgestaan om de file in Antwerpen voor te zijn. Rond 4u45 zat iedereen paraat in onze strategisch volgeladen auto – waar een flink staaltje Tetris skills aan te pas voor kwamen! – richting Vejle.

Nog voor 6 uur passeerden we de Kennedytunnel en voor we het wisten, hadden we de grens gekruist van zowel Nederland als Duitsland. De rit verliep eigenlijk verbazend vlot. Snoepjes die uitgedeeld werden op strategische momenten en DVD-spelertjes hielpen de boel natuurlijk ook vooruit.

31860-img_6835-1
a606e-img_6843

Uiteraard hadden we een aantal stops voor luierwissels en toiletpauzes ingepland. Over de middag profiteerde smikkelkont Sep van het obligatoire fastfoodmomentje langs de snelweg.

526b7-0b23a5d7-26dc-4ffd-889e-849ff3a60858-1

Na de langere pittstop waren we wel zoet voor een langer stukje autoweg. Toen we de grens van Denemarken kruisten, zagen we een eind komen aan de 900 kilometer lange weg.

Om 16 uur kwamen we aan bij onze AirBnB in Vejle. We kregen een fijn appartementje te zien op een plezante familieboerderij. Net op tijd, want de kindjes hadden dringend nood aan bewegingsruimte. Ze verkenden het appartementje meteen en hadden dolle pret!

img_6847
img_6848
img_6851
img_6856
img_6858

Wanneer wij alle spulletjes op hun plaats hadden gezet, zijn we langs de lokale supermarkt geweest achter ons avondmaal en ontbijt voor morgenochtend.

img_6862

Daarna was het tijd voor een flinke wasbeurt, buikje vullen en bedjestijd. De broertjes mogen superfijn met z’n drietjes op zolder slapen. Alle, dat klinkt superfijn, maar tot nu toe is er altijd wel eentje wakker 😅. Daarnet kon Sep nog niet slapen, want hij rook pizza…

img_6867
img_6878
img_6874
img_6888

Hopelijk kan hij de slaap wel snel vatten, want morgen gaan we naar Legoland! Een dag waar hij al weken naartoe aan het verlangen is. Spannend!

Nu gaan wij nog eventjes genieten van een rustige avond voor we ons helemaal in ons verlof smijten. Tot morgen!